Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Hírek

Meghívó – A SI-HU PRO projekt keretében megvalósított harmadik ismeretterjesztő workshopra

Értékesítés_01

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A SI-HU PRO projektpartnerei tisztelettel meghívják Önt az Ismeretterjesztő workshopsorozat harmadik modulnapjára, amelynek témája:  

Turisztikai programcsomagok közös értékesítési láncának kialakítási lehetőségei, lépései, megvalósíthatóságának vizsgálata és a COVID19 járványhelyzet okozta keresleti struktúra változásának való megfelelés, személyre, egyénre szabott turisztikai termékek kialakítása.

A nap nyitó előadásaként a hazai turisztikai szegmens egyik legnagyobb tudású szaktekintélyétől, Hegedűs Attila idegenforgalmi szakértőtől kapunk helyzetképet a piac alakulásáról a járványhelyzet jelenlegi fázisában és víziót a COVID utáni időkről.

A Hilton szállodalánc hazai és nemzetközi know-how-jára alapozva a belvárosi Budapest Hilton vezetőjétől tudhatjuk meg az értékesítési láncok kialakításának módjait.

Egy karakán sales vezetőtől pedig egy keszthelyi fejlesztési projekt mentén kapunk praktikus tanácsokat a közös értékesítési láncok kialakításához.

Időpont: 2022. január 24. (hétfő) 9.30 – 13.15

Helyszín: Online- Zoom platform

https://us02web.zoom.us/j/83166935024?pwd=ak15TFhOaVB4aVFwcUR4bmhLUEtYUT09
Passcode: 0124

Az online rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A rendezvény szlovén-magyar szinkrontolmácsok bevonásával zajlik. Kérjük, hogy az eseményre legkésőbb 2022. január 21. (péntek) 16.00 óráig regisztrálni szíveskedjék az alábbi linken keresztül:

REGISZTRÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

 

Megtisztelő részvételére számítunk!

Szombathely, 2022. január 17.

 

„A workshopmodul az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programban megvalósuló Sl-HU PRO (SlHU232) projekt keretében kerül megrendezésre. A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.”

 

hu_HUMagyar
Megszakítás

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás