GENCSAPÁTI APPONYI ALBERT ÁLTALÁNOS ISKOLA ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA

betűméret növelése      nyomtatás      küldés email-ben

A kedvezményezett neve: Gencsapáti Község Önkormányzata

A projekt címe: Gencsapáti Apponyi Albert Általános Iskola energetikai felújítása

A szerződött támogatás összege: 86,64 millió forint

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.01.31.

Projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-VS1-2016-00006

 

Gencsapáti Község Önkormányzata és a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal konzorciuma sikeresen pályázott a Gencsapáti Apponyi Albert Általános Iskola energetikai felújítására. A TOP-3.2.1-15-VS1-2016-00006 számú projekt Európai Regionális Fejlesztési Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 86,64 millió forint értékű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

 

A tervezett fejlesztést Gencsapáti Község Önkormányzata és Vas Megyei Önkormányzati Hivatal konzorciuma valósítja meg. A projekt célja Gencsapáti, Dózsa Gy. Utca 2/a. szám alatt található általános iskola korszerűsítése.

 

A fejlesztés során hőszigetelés, fűtéskorszerűsítés és nyílászárócsere történik, továbbá napelemek kerülnek üzembe helyezésre. Ezek a felújítások környezetvédelmi szempontból is előnyösek és természetesen komoly megtakarításokkal is jártak.

A „Gencsapáti Apponyi Albert Általános Iskola energetikai felújítása” című TOP-3.2.1-15-VS1-2016-00006 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretében a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül az „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című pályázati kiírás keretében valósul meg.

 

Gencsapáti Apponyi Albert Általános Iskola korszerűsítés előtti állapota

betűméret növelése      nyomtatás